Balkan Biznis Forum 2024 – Povezivanje Lidera, Kreiranje Uspeha!

Balkan Business Forum 2024 (BBForum), sinonim za poslovnu izvrsnost i liderstvo, najavljuje spektakularni događaj, 25. aprila 2024. u MTS Dvorani u Beogradu.

PRVI PUT u Beogradu, sledećeg dana, 26. aprila 2024, će se održati celodnevni WORKSHOP sa Matthew Cross, “ LEADERS’ GPS – Hoshin Success Compass ™ “ za Top performere i Elitne Lidere. Workshop je za samo 50 elitnih performera.

Ovaj WORKSHOP vam omogućava da otkrijete  “tips & trick“ koju primenjuju lideri u Fortune 100 kompanijama, olimpijski sportisti, kao i vrhunski izvođači u drugim oblastima, uključujući holivudske glumce i poznate umetnike.

Program za BBForum 2024 je pravo osveženje u poslovnom svetu. Sa novim i korisnim metodologijama, program je na preseku biznisa, inovacija i kreativnosti.

Kao sastavni deo programa biće realizovana i ekskluzivna panel diskusija “INSPIRATIVNI LIDERI REGIONA” koja će okupiti regionalne stručnjake iz relevantnih oblasti, koji će zajedno dati odgovore na aktuelne biznis teme.

Ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne poslovne avanture! Kupovinom karte za Balkan Biznis Forum, otvarate vrata ne samo  ka najnovijim informacijama i trendovima, već i ka ekskluzivnom druženju sa regionalnim liderima i preduzetnicima, širenju mreže saradnika i stvaranje korisnih poznanstava. A sve to u prijatnoj  atmosferi,  uskusnoj hrani i specijalnim iznenađenjima za koje su se posebno pobrinuli partneri događaja.

Kako da obezbedite svoje mesto?

Ulaznice za Balkan Biznis Forum 2024 su u prodaji, broj mesta je ograničen! Kupite svoju kartu danas na  www.bbforum.rs  i rezervišite svoje mesto među liderima i vizionarima!

 

Pročitajte još