Međunarodna PRO PR konferencija

Tamara Bekčić, generalna direktorka i suosnivačica Chapter 4 PR, Nataša Pavlović Bujas, predsednica IPRA-e i Borislav Miljanović, direktor Represent System ovogodišnji su predavači iz Srbije na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17. Marta 2024. godine u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, učesnike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Iz Srbije će sa predavanjem pod nazivom: „(Novi) PR kvalitet“ govoriti Tamara Bekčić, generalna direktorica i suosnivačica Chapter 4 PR. Borislav Miljanović, direktor Represent System ima predavanje pod nazivom:„Kad se baviš komunikacijskim poslom, ili si superioran ili si mrtav!“, a učesnicima će se obratiti i Nataša Pavlović Bujas, nedavno izabrana predsednica međunarodne asocijacije za odnose sa javnošću (IPRA – International Public Relations Association). Po prvi put na konferenciji govoriće: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španije, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije i mnogi drugi. Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na učestvovanje i studente fakulteta bliskim komunikacijama – Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu, kao i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, koji će imati priliku da uz uz svoje profesore, bez finansijske nadoknade, učestvuju na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Očekuje se više od 200 učesnika iz regiona, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će biti dodeljene i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobiće unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

 

Pročitajte još