Preuzmite novu Yettel bank mobilnu aplikaciju

Novu Yettel Bank mobilnu aplikaciju možete preuzeti u Google Play prodavnici ili App Store-u i zakoračiti u novu eru digitalnog bankarstva. Više od 15 hiljada korisnika već je preuzelo novu aplikaciju u fazi tihog lansiranja, a prve impresije izrazili su ostavljanjem visoke prosečne ocene od čak 4,8 u digitalnim prodavnicama. Ovo je samo prva faza predstavljanja inovacija koje će promeniti bankarstvo kakvo poznajemo, a tokom godine očekuju se i naredne faze ka finalnoj verziji aplikacije koja će učiniti bankarstvo još jednostavnijim, bezbednijim i bržim.

„Učvršćujemo našu pionirsku poziciju u digitalnom bankarstvu stvaranjem banke koju ljudi vole. Svaki korak do konačnog cilja pravimo uz apsolutnu posvećenost višestrukom unapređenju korisničkog iskustva i baš zato novitete predstavljamo postepeno uz implementaciju svih značajnih povratnih reakcija. Intuitivna i personalizovana aplikacija modernog dizajna sadrži najsavremenija softverska rešenja i postaje vaš partner u digitalnom bankarstvu“, rekao je Aleksandar Bogdanović, predsednik Izvršnog odbora Yettel Bank i dodao „Yettel Bank inovativnim stranim praksama prilagođenim domaćem tržištu pomera granice bankarstva zahvaljujući stimulativnoj regulatornoj atmosferi koja nas motiviše ka promenama, digitalizaciji i unapređenju“.

Nakon instalacije nove aplikacije, korisnike očekuje niz koraka identifikacije i personalizacije tokom kojih je potrebno voditi računa o bezbednosti ličnih podataka i kredencijala. Po završetku svih podešavanja, aplikacija je spremna za korišćenje. Istovremeno, tokom čitave prve faze omogućena je dostupnost i postojeće aplikacije, uz dovoljno vremena za adaptaciju kroz čitav proces tranzicije.

Korisnici imaju priliku da istražuju novu aplikaciju i brojne funkcionalnosti, kao što su unapređena biometrijska autentifikacija prepoznavanjem lica ili otiska prsta, šestocifreni PIN kod, tamni i svetli režim, pametni pregled aktivnih proizvoda, kao i odjavljivanje protresanjem telefona. Tokom leta očekuje se i druga faza koja će označiti početak novog poglavlja uz dostupnost isključivo Yettel Bank mobilne aplikacije obogaćene eksternim plaćanjima na broj mobilnog telefona (Prenesi) uz mogućnost prijavljivanja na internet aplikaciju putem QR koda. Do kraja godine biće realizovana i poslednja faza transformacije oličena u finalnoj verziji aplikacije koja će, pored svih već pomenutih mogućnosti, pružiti korisnicima i potpuno digitalan proces obrade kredita, kao i video identifikaciju druge generacije – Liveness kao značajnog metoda za podizanje nivoa transparentnosti i sigurnosti. Od ove faze, pored digitalnih Mastercard kartica biće dostupna i prva digitalna Dina kartica Yettel Bank. Yettel Bank ističe svoju održivu poslovnu orijentaciju i najavljuje promenu od velikog značaja za našu planetu u vidu prvih Mastercard kartica u fizičkom obliku izrađenih u potpunosti od održivih materijala.

Yettel Bank nastavlja da pruža jedinstvene ponude kojima prilagođava bankarstvo ljudima. Banka zajedno sa sestrinskom kompanijom Yettel kreira inovativan model poslovanja u sektoru telekomunikacija i bankarstva koji će u budućnosti stvoriti veliku vrednost za korisnike i u širim oblastima.

Saznajte više na linku.

Pročitajte još