ANDRÉ RIEU

Beograd i André Rieu očigledno dele posebnu vezu! Holandski “Kralj valcera”, čiji koncerti svake godine oduševljavaju više od 600.000 gledalaca širom sveta, s radošću najavljuje povratak u Beograd, 14.11.2024. Interesovanje beogradske publike nas ne izneneđuje, jer koncerti ovog dirigenta i violiniste i njegovog Johann Strauss orkestra predstavljaju vrhunski provod za celu porodicu – spektakularan dolazak na pozornicu, raskošni kostimi, romantičan i vedar program sa muzikom iz sveta mjuzikla, opera, operete, filma i neizbežne omiljene valcere. Svaki njegov nastup je nezaboravno iskustvo dodatno začinjeno humorom i šarmom gde se veče koncerta pretvara u mnogo više od samog muzičkog doživljaja!

Devet miliona pratilaca na Facebook stranici, više od 40 miliona prodatih albuma kao i više od pola miliona posetilaca na koncertima svake godine jasno pokazuju kako je ovaj megapopularni violinista već dugo uspešniji od mnogih pop i rok zvezda širom sveta!

,,Emocije su mi najvažnije i na moje koncerte svi su dobrodošli!”, kaže Rieu. ,,Otvaramo svoja srca publici koja nam uvek uzvraća istom merom. Svake večeri sa svojim orkestrom gledam raspevane i rasplesane ljude u publici, radosne i bezbrižne. Zajedno provodimo večeri koje sigurno nikad nećemo zaboraviti. Presrećan sam kad primim poruke obožavalaca koji kažu kako im se ni nakon dve nedelje od koncerta nisu slegli utisci.”

Veliki tim s kojim će ovaj umetnik stići u Beograd sastoji se od stotinjak članova, a obuhvata ne samo najveći privatni orkestar na svetu, hor i soliste, već i kuvare, doktora i fitnes trenera. Ujedno poseduje čak četiri pozornice kao i četiri kompleta instrumenata što znatno olakšava održavanje koncerata na različitim kontinentima, a mnogi muzičari uz njega su već više od 25 godina. On sam svira Stradivariusa iz 1667. godine!

Budite deo njegove nove svetske turneje i obezbedite svoje ulaznice na vreme na www.tickets.rs, kao i na www.andrerieu.com.

Pročitajte još