Biznis forum

Leskovac će 19. oktobra postati epicentar najvećeg okupljanja privrednika regiona, kada će u event centru Groš Plaza hotela Beograd biti održan Biznis forum.

Biznis forum pruža mogućnost da pronađeš nove investitore ili poslovne partnere u zemljama regiona, unaprediš preduzetničke potencijale, povežeš se sa 300 učesnika, saznaš kako da outsorsuješ proizvodne procese i pronađeš zaposlene sa deficitarnim zanimanjima, pitaš Evropsku banku za obnovu i razvoj sve što te zanima o otvorenim pozivima za finansiranje i u istom danu uživaš u promociji luksuznih automobila na platou ispred kongresnog centra.

Biznis forum u Leskovcu otvoriće glumac Dragan Boža Marjanović i Ivana Petković, osnivačica Škole za razvoj poslovnih veština.

Keynote učesnici su Peđa Jovanović (Atria Group), koji će govoriti o ključnim karikama za uspeh u poslu, dok će Ivanka Novaković (Delta Holding) govoriti na temu “I veliki su nekad bili mali”.

Publika će imati priliku i da pita sve što ih interesuje o bespovratnim sredstvima Evropske banke za obnovu i razvoj, a na pitanja će odgovarati Dejan Tonić i Aleksandra Miladinović.

O povezivanju i poslovanju sa zemljama u regionu govoriće Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba i Vladimir Cerović, regionalni direktor BNI Business Network International; dok će Goran Veljković (ManPower), Dragan Kukić (Poslovi Infostud) i Predrag Marković (MPS Integration) razgovarati o deficitarnim zanimanjima i outsourcingu.

Na pitanje “Da li vlasnik kapitala mora da bude operativno uključen u biznis” odgovoriće Đorđe Petrović (Ja, preduzetnik), Dragana Grozdanić (Atria Group) i Nikola Obradović (Bridgewater Labs).

U panelu Sve(t) je u ljudima učestvovaće Nevena Stanisavljević, osnivačica HR World, Tamara Jovanović, profesionalni kouč ICF ACC i prof. dr Radmilo Janković, direktor klinike za anestezioloigiju KC Niš.

Na poslednjem panelu “Ko ne prodaje na internetu, kao da ne postoji” govoriće Dubravka Bjekić, osnivačica PaySpot-a i Jelena Milentijević, osnivačica Digital Plus-a.

Kotizacija iznosi 11500 dinara, a više o panelistima i prijavi naći ćeš na zvaničnom sajtu.

Pročitajte još