Data Science Conference Europe

Sava Centar već prvom velikom konferencijom ispunjava obećanje – ponovo smo domaćin značajnih svetskih događaja!

Počevši od danas, naredna dva dana, Beograd je domaćin konferencije Data Science Conference Europe koja se ubraja u najznačajnije svetske #AI i #DataScience događaje, čime je Sava Centar ove nedelje u epicentru najnovijih globalnih tehnoloških trendova.

Više od 3.000 učesnika iz preko 45 zemalja – to je ono šta Beograd i Sava Centar čini središtem kongresnih zbivanja u ovom delu sveta!

Devetu godina za redom, najveći događaj posvećen veštačkoj inteligenciji i podacima je ponovo u Beogradu – DSC Europe 23 – od 22. do 24. novembra.

DSC Europe je događaj koji se ne sme propustiti ako ste zainteresovani za savremene oblasti veštačke inteligenciju, analitike, mašinskog učenja i inženjeringa podataka. Teme koje će, između ostalih, biti obrađene na skupu su Generative AI, Computer Vision, Big Data Analytics, AI Safety, AI & Data Strategy, Building AI products, Medical Imaging, LLM Chatbots, AI-powered intrusion detection systems, FinTech i druge. Sa više od 3000 posetilaca iz preko 48 država sveta, i potvrđenih 500+ govornika, konferencija je savršeno mesto za učenje i diskusiju sa svetskim liderima i ekspertima u ovim oblastima, kao što su:

Pored govora na tehničke teme, DSC Europe će obuhvatiti i širok spektar biznis i naučnih tema, koji će biti okrenut ka donosiocima odluka (DSC:X – executive track), kao i najnovijim trendovima koji menjaju svet oko nas – poput NeuroAI, People Analytics, AI in Marketing, Quantum Computing i još mnogo drugih. Pored toga, na samoj konferenciji će biti organizovano još pet manjih događaja koji će se fokusirati na primenu podataka i veštačke inteligencije u određenim industrijama. Oni će biti posvećeni specifičnim temama u oblasti medicine i farmacije, Fintech i Web3.0, gejmingu i kreativnih industrija, Cyber security, kao i eCommerce i maloprodaji.

DSC je namenjen svim profesionalcima koji se bave podacima i vestackom inteligencijom, profesionalcima i direktorima organizacija koje se bave podacima i veštačkom inteligencijom ali i svim liderima unutar organizacija koji žele da inkorporiraju ovu revolucionarnu tehnologiju u njihovo poslovanje, kao i svim entuzijastima za ovu tehnologiju.

Veliku zahvalnost dugujemo našim partnerima bez kojih ova konferencija ne bi bila moguća, kao što su : SmartCat, BE-terna, Poslovna inteligencija, Neos, DataLab, Data Kolektiv, Devoteam, Rivian, Vroom, CBS Systems, Things Solver, Grid Dynamics, Foursquare, EPAM Systems, NLB Digit, ML Repa, 3lateral, HTEC Group, Finspot, Playstudios, MDS Inženjering, Roche i mnogi drugi.

Pročitajte još