“ESG IN BUSINESS AND FINANCE: CHALLENGES AND OPPORTUNITIES IN SERBIA”

Dobro došli na konferenciju koja će vam pomoći da steknete ključna znanja i perspektive od renomiranih ESG profesionalaca, a zahvaljujući kojima ćete moći efikasno da upravljate ESG procesima, kao i dinamikom konstantnih promena koje ESG donosi za finansijski i industrijski sektor.

Ovaj poslovni skup, koji je zamišljen u formi dinamičnog i interaktivnog dijaloga, okupiće predstavnike vodećih kompanija i finansijskih institucija, sa ciljem da se predstave prva iskustva EU kompanija (sa fokusom na Italiju i Nemačku), kao i iz Srbije, u implementaciji strategije i ESG izveštavanja.

Konferencija će na jednom mestu okupiti sledeće profesionalce: Chief Sustainability Officer, ESG Manager, Sustainability Manager, CSR Manager, Energy Manager, HSE Manager, Purchasing / Supply Chain Manager, COO / Head of Operations CFO,CDO / Data Officer.

U organizaciji konferencije partnerski učestvuju Udruženje italijanskih industrijalaca – Konfindustrija Srbija, Privredna komora Srbije, a uz podršku: Deloitte Risk Advisory, EIT Manufacturing i Banke Intesa.

Ne propustite priliku da budete deo ovog važnog događaja, prijavite se putem LINKA.

Saznajte više na LINKU.

Pročitajte još