IB Interbilanz proslavio 20 godina postojanja u Srbiji

IB INTERBILANZ na tržištu Srbije nudi širok spektar usluga specijalizovanih za svakog klijenta. Usluge revizije, poreskog savetovanja, procena vrednosti, poslovnog savetovanja i druge. Jedna od specijalnosti IB Interbilanza je u savetovanju i pronalaženju rešenja iz oblasti finansijskog konsaltinga. Visok kvalitet usluge klijentima je osiguran kroz specijalizaciju i profesionalnu kvalifikaciju zaposlenih IB Interbilanza i posvećenost kompanije obrazovanju i obuci.

Beograd, 18. April 2024. – IB INTERBILANZ, kompanija koja pruža savetodavne, računovodstvene i poreske usluge proslavila je 20 godina postojanja u Srbiji. Proslava je organizovana u Bitef Art Café-u, a mnogobrojni gosti su imali priliku da čuju nešto više o kompaniji, kao i planovima za budućnost.

Sam početak proslave je obeležen obraćanjem g. Andreasa Roethlina, jednog od osnivača naše kompanije koji je svojim govorom  pozdravio prisutne i napomenuo koliko su se sam Beograd i Srbija promenili za 20 godina, u pozitivnom smislu.

Nakon toga, g. Juergen Schreder, trgovinski savetnik pri Ambasadi Austrije u Beogradu i predsednik Austrijske komore-ADVANTAGE AUSTRIA u Srbiji, koji se zahvalio na dugoj i uspešnoj saradnji i poželeo prosperitet u daljem poslovanju.

Takođe, g-đa Doris Danilović, zamenica Direkora Nemačko – Srpske privredna komore-AHK, nam je poželela nastavak saradnje sa AHK kao i uspeh u daljem poslovanju.

Generalni direktor IB Interbilanz-a, Filip Boršik je svojim obraćanjem kroz kratki istorijat kompanije, zahvalnicu celom kolektivu i planovima za budućnost, zatvorio oficijalni deo i najavio bend GIRLS BOYS & TOYS koji su do kasnih večernjih sati održavali atmosferu na najvišem nivou.

Kada sam došao u INTERBILANZ, tada smo brojali 10 zaposlenih. Šest godina kasnije naša zajednica je porasla na 35 divnih ljudi koji čine sjajan tim. Sa nama je rastao i broj naših saradnika i partnera, i to je naš veliki poslovni uspeh, zajedno sa finansijskim uspehom koji raste iz godine u godinu.

Danas je IB interbilanz i IB interbilanz valuation, prepozant kao pouzdan partner u oblasti računovodstva, revizije, procene imovine i kapitala, poresko-finansijskog konsaltinga sa preko 200 klijenta iz svih industrija od poljoprivrede do digitalne imovine.

Ovo je za nas veliki jubilej i ozbiljno shvatamo ovaj uspeh.

Svesni smo, i da u finansijskom sektoru postoji ogromna konkurencija, ali se naš studiozni i profesionalni pristup kako poslu tako i brojnim klijentima pokazao kao odlična formula za uspeh – izjavio je Filip Boršik, direktor IB Interbilanz.

Pročitajte još