INTERNATIONAL COFFEE BREAK KOPAONIK

Dana 05.03. Britansko-srpska privredna komora, Nemačko-srpska privredna komora, Komora italijansko-srpskih privrednika, Nordijska poslovna alijansa i Slovenački poslovni klub organizovali su veoma uspešan „INTERNATIONAL COFFEE BREAK”, poseban networking događaj u okviru Kopaonik Business Foruma.

Okupljeno je preko 100 članova, predstavnika privrede i kompanija iz različitih sektora poslovanja na njihovom petom uzastopnom događaju – International Coffee Break u Restoranu Casa Hotela Grand.

Učesnici foruma imali su priliku za neformalno druženje, razmenu iskustava i ideja, stvaranje novih poslovnih kontakata, kao i interakciju sa članovima iz drugih poslovnih udruženja u Srbiji, pružajući uvid u mogućnosti saradnje, aktivnosti i planove tih organizacija.

Ova inicijativa rezultat je saradnje pet bilateralnih komora u Srbiji, a cilj je bio unapređenje poslovne klime kroz međusobno povezivanje i saradnju.

Kompanije koje su podržale i prepoznale kvalitet ovog događaja su: Mercedes-Benz, ProCredit banka, Steel-Impex, WeMedia Agency i Wireless Media Group.

Pročitajte još