iO Partners imenovala Charles Boudeta za CEO-a kompanije

[Beograd, 11. januar 2024. godine] – iO Partners sa ponosom objavljuje imenovanje Charlesa Boudeta za CEO-a kompanije.

Ovim imenovanjem, iO Partners nastoji da ubrza svoj poslovni rast i da doprinese transformaciji sektora nekretnina.

Charles Boudet je dokazani stručnjak sa bogatim i dugodišnjim iskustvom u real estate industriji, koji će doneti značajne ekspertize i novine kroz svoju novu ulogu CEO-a.

Pre nego što se pridružio kompaniji JLL 2006. godine, Charles je bio direktor sektora lanca snabdevanja u globalnoj prehrambenoj kompaniji Danone.

Nakon te uloge, Charles Boudet je ostvario impresivnu osamaestogodišnju karijeru u JLL-u, gde je posle mnogobrojnih i različitih liderskih uloga, tokom 2015. godine unapređen i na mesto CEO-a za Francusku, Belux, južnu i centralnu Evropu. Pod njegovim vođstvom, JLL je udvostručio prihode, ali i započeo važnu transformaciju poslovanja integracijom baze podataka i stavljanjem tehnologije u srce svojih poslovnim operacija.

Charlesova tehnološka ekspertiza i orijentacija ka ljudima i njihovom razvoju savršeno se uklapa sa vizijom kompanije iO Partners da inovacijama unapređuje svoj savetodavni portfolijo usluga.

Charles Boudet izrazio je svoje oduševljenje i entuzijazam prema preduzetničkom okruženju koje neguje kompanija iO Partners, ističući veliki potencijal za razvoj: “Radujem se što sam postao deo kompanije iO Partners zbog mogućnosti da doprinesem njenom poslovnom rastu. Moj cilj je da iskoristim inovativne tržišne prilike koje su pred nama i da upotrebim sva svoja prethodna iskustva i znanja kako bih pozicionirao iO Partners u sam vrh najboljih konsultantskih kompanija. Verujem u snagu ljudi, saradnje i tehnologije u nameri da ostvarimo zacrtane ambiciozne ciljeve.”

Osnivač iO Partners-a, Michael Stanton, ovom prilikom izjavio je: “Privlačenje lidera poput Charlesa mnogo govori o pravcu u kome se kreće naša kompanija. To je potvrda poverenja u iO Partners, ali i prepoznavanje mogućnosti koje stoje pred nama. Uveren sam da će Charlesovo bogato iskustvo u industriji, u sinergiji sa našim preduzetničkim duhom, igrati značajnu ulogu u našem kontinuiranom razvoju i tržišnom uspehu.“

Kompanija iO Partners sa nestrpljenjem očekuje uspešno partnerstvo pod vođstvom Charlesa Boudeta i spremna je započeti novo poglavlje ka izvrsnosti na konsultantskom tržištu u oblasti nekretnina u centralnoj i istočnoj Evropi.

 

O kompaniji iO Partners:

iO Partners (IOP) je real estate kompanija sa sedištem u Beču koja pruža kompletan portfolio konsultantskih usluga u Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji i Slovačkoj, od lizinga, procena, preko upravljanja projektima i kapitalnih tržišta, do strateškog savetovanja i razvoja nepokretnosti. Sa snažnim prisustvom u industrijskom i office sektoru, kao i vodećim timom eksperata za procenu nepokretnosti u regionu, kompanija poseduje kancelarije u Beogradu, Bratislavi, Bukureštu, Budimpešti, Pragu i Beču. iO Partners je preferirani partner kompanije JLL u Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Slovačkoj. Za više informacija, posetite iopartners.com.

Pročitajte još