iO PARTNERS, STRATEŠKI PARTNER JLL-a PROŠIRUJE OPERACIJE NA SRBIJU

Tržište Srbije izabrano za centralnu poziciju regiona jugoistočne Evrope

Beograd, 18. oktobar 2023. – Kompanija iO Partners, koja je strateški partner JLL-a za region centralne i istočne Evrope, otvorila je kancelariju u Srbiji koja će biti zadužena i za razvoj poslovnih operacija u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Srbija ujedno predstavlja i prvo novootvoreno tržište za iO Partners kao jednog od lidera u nekretninama u zemljama u kojima posluje.

Vođenje poslovnih operacija u Srbiji i zemljama Balkana, povereno je Jeleni Radulović, koja ima više od 20 godina iskustva u postavljanju i razvoju raznih segmenta u oblasti komercijalnih nekretnina. Tokom svoje bogate karijere, Jelena je u više navrata bila zadužena za razvoj poslovanja nekoliko vodećih kompanija u oblasti nekretnina, i to ne samo u Srbiji, već i na brojnim evropskim tržištima.

“Izuzetno sam ponosna što ćemo postati deo regionalne mreže profesinalaca koji utiču na to da se industrija nekretnina još više razvija. Naš tim u Srbiji već broji 10 izuzetnih pofesionalaca, a plan je da ga i dalje aktivno širimo kako bismo klijentima pružili čitav niz usluga u svim segmetima nekretnina. Mi već uveliko sarađujemo sa našim novim kolegama u Budimpešti, Bukureštu, Bratislavi i Pragu i ja duboko verujem da ćemo zajedničkim snagama i ekspertizom doprineti unapređenju čitave industrije,“ izjavila je Jelena Radulović, direktor kompanije iO Partners u Srbiji.

Povodom širenja poslovnih operacija u Srbiji, Andrew Peirson, direktor iO Partners za poslovne operacije u Češkoj izjavio je: „Kao kompanija imamo veoma dugu i uspešnu istoriju poslovanja u Srbiji i regionu u kojima je JLL godinama bio tržišni lider. Veoma sam srećan što ponovo uspostavljamo poslovne operacije u Srbiji, jer ćemo iz beogradske kancelarije servisirati mnoge globane klijente u ovom delu Evrope. Srbija je tržište na kome sam uživao dok sam radio i veoma me raduje što mu se ponovo vraćam kroz saradnju sa Jelenom i njenim timom.“

Beograd je izabran za proširenje poslovnih operacija kompanije iO Partners zbog njegove strateške pozicije unutar regiona jugoistočne Evrope, ali i zbog ogromnih mogućnosti u segmentu nekretnina, kao i mnogobrojnih stranih investicija koje se poslednjih godina dešavaju.

O kampaniji iO Partners

iO Partners je vodeća kompanija u nekretninama sa sedištem u Beču, koja pruža kompletan paket komercijalnih usluga u Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, a od sada i u Srbiji – od lizinga, procena, preko upravljanja projektima i kapitalnih tržišta, do strateškog savetovanja i razvoja nepokretnosti. Za više informacija posetite iopartners.com.

Pročitajte još