Networking koktel članova SPK

Dana 28. septembra, Slovenački poslovni klub i njihov član Tehnohemija a.d. održali su veoma uspešan Networking koktel članova SPK u divnom ambijentu Metal bara. Ovaj koktel bio je savršena prilika da se nakon letnje pauze okupe kompanije članice SPK.

Najpre je Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba pozdravila sve prisutne i poželela dobrodošlicu dugogodišnjim, ali i novim članovima i kompanijama. Zahvalila se domaćinu skupa Tehnohemiji, ali i svima koji su se odazvali pozivu, najavivši nove aktivnosti i događaje, kao i tradicionalni Novogodišnji koktel koji će se održati 5. decembra.

Dobrica Matković, generalni direktor Tehnohemije a.d. je svima poželeo dobrodošlicu uz reči „Osećajte se kao kod kuće”. Tom prilikom predstavio je Tehnohemiju, koja se bavi proizvodnjom kućne i industrijske hemije i jedni su od lidera na domaćem tržištu.

Miloš Kosić, novi ekonomski savetnik ambasade Slovenije, zahvalio se Slovenačkom poslovnom klubu na organizaciji kao i domaćinu Tehnohemiji. Naglasio je da su Srbija i Slovenija kako partnerske tako i prijateljske zemlje, što nam ukazuju i brojke spoljnotrgovinske razmene, direktnih investicija Slovenije u Srbiji. Rekao je da bi kao ekonomski savetnik želeo da, zajedno sa Slovenačkim poslovnim klubom, bude most između poslovnog sveta, Srbije i Slovnije, kako bi na taj način napravili bolju podlogu za privrede dve zemlje i time postigli još bolje rezultate.

Svi članovi SPK su uživali, i uz izvrsnu hranu i prijatnu muziku imali priliku da se druže i sklope nove poslovne veze, čime je opravdan besprekoran ugled i neiscrpni rad Slovenačkog poslovnog kluba, koji je već 20 godina neraskidiv most između privreda dve države.

Pročitajte još