NOVI BREND ZA VAŠU NEGU – BOMBS by Lavish

Prodor na tržišta regiona kroz Galerija šoping mol

Prva BOMBS by Lavish radnja, otvorena je u Galerija šoping molu. Reč je o brendu koji je deo globalne porodice Bomb Cosmetics, poznatog britanskog brenda za negu prisutnog u preko 85 zemalja sveta uključujući Italiju, Francusku, UAE, Španiju i mnoge druge. U ovoj radnji otkrićete jedinstveni svet najčarobnijih kupki i handmade proizvoda za kožu, telo i kosu, a koji će učiniti da se osećate sjajno i vitalno u svakom trenutku.

Želeli smo da na tržište Srbije donesemo brend koji će promeniti pravila beauty industrije, kao i edukovati nove generacije, kako bi naučili da od najranijih uzrasta adekvatno brinu o svojoj koži. Ono što je kod BOMBS-a tako čarobno je ta neverovatna mašta koja se ogleda u najrazličitijim kombinacijama esencijalnih ulja, voća i biljaka, kao i u inovativnim oblicima proizvoda i pakovanjima koja su zabavna, šarena i jako uzbudljiva. Nadam se da će tržište zavoleti ovaj brend i da će to biti ljubav na prvi dodir“, izjavila je Sanja Sorak, direktorka brenda BOMBS by Lavish za Srbiju i region Balkana.

BOMBS by Lavish je prepoznatljiv po tome što svaki proizvod u sebi sadrži eterična ulja, koja se dobijaju ekstrakcijom iz biljaka, cvetova ili voća. Pored toga, svi BOMBS sapuni, 99% sveća i većina kupki odgovaraju i veganskom načinu života.

Današnji protrošač je veoma osvešćen potrošač i to postaje veliki izazov za mnoge brendove. Pored toga što proizvod mora biti vrhunskog kvaliteta, komercijalno i marketinški snažno podržan, on mora da odgovori na sva važna ekološka pitanja i da doprinosi smanjenje karbonskog otiska na životnu sredinu. I zaista, BOMBS by Lavish brend sve to i jeste. Svi naši proizvodi su oranskog porekla, ručno napravljeni i nisu testirani na životinjama. Zapravo, oni su najbolje od prirode što možemo da priuštimo svojoj koži. I zato veoma samouvereno ulazimo u razvoj ovog brenda u regionu, gde je šoping mol Galerija samo prva lokacija kroz koju ćemo kupce upoznati sa BOMBS By Lavish brendom“, izjavila je Nina Komljenović, direktorka razvoja i inovacija.

Polazeći od društvene odgovornosti i etike brenda koja kaže da ništa od svojih proizvoda ne testira na životinjama, BOMBS by Lavish skoro svakodnevno kreira nove, originalne proizvode, koji teže da postanu „must have“ proizvodi u svakom domu.

Istražite BOMBS by Lavish proizvode na sajtu – https://www.bombs.rs/

Pročitajte još