Održano finale Startup Shower-a

U Startit Centru Beograd, Business Intelligence Institute je organizovao finalno takmičenje u okviru projekta STARTUP SHOWER 2022/2023, dok su se u finalu našli: OUTPOST, RED TECK, FRAGMENT, UDRUŽENJE ZA PODRŠKU OSOBAMA OMETENIM U RAZVOJU „NAŠA KUĆA“ i BABY FM.

Jednoglasnom odlukom žirija, OUTPOST je proglašen za najbolji projekat u ovogodišnjem takmičenju. OUTPOST CHESS omogućava digitalizaciju najpopularnijeg tradicionalnog sporta na svetu – šaha. Platforma pruža svim šahovskim korisnicima (igrači, klubovi, organizatori, sudije, treneri, strimeri) priliku da se samostalno prezentuju na šahovskim profilima, omogućavajući im povezivanje sa drugim šahovskim korisnicima, olakšano angažovanje na bilo kojem šahovskom događaju (turnir, klub, trening) i transparentan i siguran način razmene novčanih transakcija.

ČESTITAMO članovima tima OUTPOST CHESS.

Projekat STARTUP SHOWER pruža bespovratnu finansijsku podršku u bruto iznosu od 1.000.000,00 dinara, ali i podršku kroz poslovno i mentorsko savetovanje od strane najuspešnijih lidera i eksperata u Republici Srbiji.

Zahvaljujemo se svim članovima žirija Ivanu Kadiću, Goranu Dediću, Oliveri Zlatić, Milošu Ćiriću, Saši Petriću, Bojanu Martinoviću, Bojani Perić i Aleksandru Poznanić, kao kompanijama Mercator, Jaffa, Ekostar Pak, Insicon i advokatskoj kancelariji TSG na podršci.

 

Saznajte više OVDE

Pročitajte još