Uspešno održan Speed Business Meeting koji je okupio preko 70 predstavnika kompanija

U ponedeljak 30. oktobra održan je Speed Business Meeting  u hotelu Mona Plaza na kome su učestvovali članovi šest bilateralnih poslovnih udruženja – CANSEE Kanadsko-srpsko poslovno udruženje, Slovenački poslovni klub SPK, Komora italijansko-srpskih privrednika CCIS, AmCham, Britansko-srpska privredna komora BSCC i Švajcarsko-srpska trgovinska komora.

Događaj je okupio preko 70 predstavnika kompanija članica iz različitih sektora poslovanja u cilju povezivanja stranih i domaćih privrednika.

Ispred svih asocijacija, skupu se najpre obratila Mirjana Dončić – Beaton, izvršna direktorka CANSEE Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, koja je pozdravila sve prisutne i poželela dobrodošlicu na još jedan uspešan Speed Business Meeting. Zahvalila se partneru događaja Mona Plaza, kao i sponzorima Cargo-Partner, Euractiv Srbija, The Chedi Lustica Bay, Delamode Group i Alascom Robotics koji su nakon toga imali priliku da predstave svoje kompanije.

Tokom 10 brzih i efikasnih osmominutnih sastanaka “jedan na jedan”, učesnici su imali jedninstvenu priliku da predstave svoju kompaniju, ostvare što veći broj poslovnih kontakata i pokrenu moguće nove poslovne projekte.

Nakon produktivnog radnog dela, priređen je koktel u cilju neformalnog druženja, tokom kojeg su učesnici događaja imali priliku da upoznaju, razmene informacije i ostvare nove poslovne veze i sa drugim predstavnicima sa kojima nisu imali priliku da se sretnu tokom formalnih sastanaka.

 

Pročitajte još