Vinaver Medical i Eco Hive pobednici STRATUP SHOWER-a 2023/2024

U sredu, 22. maja, Business Intelligence Institute je organizovao finalno takmičenje u okviru projekta STARTUP SHOWER 2023/2024. U TOP 5 su se plasirali projekti: FARMIT, ECO HIVE, ATAR, VINAVER MEDICAL I IZBEGNI ADITIVE.

Jednoglasnom odlukom žirija, u ovogodišnjem takmičenju prvi put su dva projekta podelila prvu nagradu, a to su VINAVER MEDICAL i ECO HIVE.

ČESTITAMO članovima tima  pobedničkih projekata!!                                     .

Projekat STARTUP SHOWER pruža bespovratnu finansijsku podršku u bruto iznosu od 1.000.000,00 dinara, ali i podršku kroz poslovno i mentorsko savetovanje od strane najuspešnijih lidera i eksperata u Republici Srbiji. Više o projektu možete saznati OVDE.

Zahvaljujemo se članovima žirija: Ivanu Kadiću, Goranu Dediću, Milošu Ćiriću, Saši Petriću,  Bojani Perić i Aleksandru Poznanić, Andreji Srećković i Aleksandri Popović, kao i kompanijama Insicon, Jaffa, Ekostar pak, Mercator, advokatska kancelarija TSG i Business Intelligence Review koje su i ove godine dale svoju veliku podršku da se 3. ciklus ovog takmičenja završi uspešno.

Vaučeri u iznosu od po 500.000 dinara svečano su uručeni pobednicima Startup Shower ciklusa 2023/2024. u sredu 19. juna 2024. u vili Olga na koktelu.

Pročitajte još